in

«Приїхала на МРТ і КТ» — Камалія показалася у лікарні та відверто зізналася, що має перелом ребра

Українська співачка Камалія налякала шанувальників. Вона раптово показалася у лікарні. На новому фото, яке зірка розмістила в Instagram, вона готується до обстеження.

Співачка розповіла, що вона соромилася зізнатися фанам, що ж трапилося. Втім, згодом Камалія наважилася усе розповісти. З нею трапився нещасний випадок. Співачка впала, а нині проходить обстеження, адже біль не минає.

«У свої 46 впала з велосипеда, знімаючи відео на телефон. Думала, просто забилася, але біль нікуди не зник, а лише посилився. Можливий перелом ребра. Приїхала на МРТ і КТ», — розповіла Камалія.

Співачка також зазначила, що уся ця ситуація може зруйнувати її плани. Найближчими днями Камалія мала брати участь у церемонії нагородження музичною премією. Проте нині вона не знає, чи вдасться їй зробити усе заплановане.

«А вже у пʼятницю премія YUNA, і для мене було дуже важливо і відповідально підготуватися до виступу. Тепер не знаю, як усе буде… Прошу вас, друзі, будьте обережні, особливо знімаючи відео», — додала Камалія.

У коментарях фани підтримали Камалії. Вони побажали їй скорішого одужання. Також коментатори пишуть:

  • «Це не соромно, це нормально, це життя. І всяке може статися (можна впасти і на рівній дорозі). Одужуйте скоріше і міцного здоровʼя!»
  • «Пташечка! Така була щаслива зі своїми дівчатками на фото! Може обійдеться і це не перелом, а забій»
  • «Камалія, все буде добре».

Після майже 7 років ув’язнення РФ повернула політв’язня Андрія Затхея

«Повертатися не збираюся»: Слава Камінська публічно заступилася за російську мову