in

Терезам — ейфорія, Овнам — болісна втрата: гороскоп по картах Таро на 15 червня

У четвер, 15 червня, Терези будуть пурхати від щастя і можуть забути про все погане. Однак пощастить не всім, Овнам варто готуватися до неприємностей. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку — читайте в гороскопі нижче.

Овен

Овни можуть сильно засмутитися, на них чекають болісні втрати. Ви можете залишитися без роботи або грошей, втратити друга або назавжди розлучитися з коханою людиною. Доля готує для вас випробування.

Телець

Тельцям не варто переживати, цей день буде для них максимально сприятливим. Не витрачайте час на дрібниці, використовуйте його для досягнення цілей. У вас усе вийде, головне — почати.

Близнюки

Карти Таро обіцяють Близнюкам несподівані зміни. Можливо, вам доведеться переїхати в інше місто. Будьте готові до викликів і не ховайте голову в пісок.

Рак

Раки зрозуміють, що в їхньому житті все налагоджується. Ви легко вирішите будь-які складнощі і навіть не помітите, як всі події обернуться на вашу користь. Везіння триватиме не вічно, проте цей період вас точно порадує.

Лев

Карти Таро обіцяють Левам відверту розмову. Можливо, ви зможете поговорити зі своїм давнім другом, за яким ви сумували. Не бійтеся розкривати своє серце і зізнаватися, що деякі люди вам дуже дорогі.

Діва

15 червня Діви зможуть здолати свого найбільшого ворога. Ви обійдете не тільки його, але і всіх конкурентів. Цей успіх стане вашою нагородою, не соромтеся ним пишатися.

Терези

Терези будуть багато радіти, на них чекає ейфорія. Однак на тлі усіх гарних подій ви ризикуєте не помітити щось дуже важливе. Постарайтеся зберегти пильність і не дозволити радості сп’янити ваш розум.

Скорпіон

Карти Таро обіцяють Скорпіонам осяяння. Ви можете виявити, що прямо «перед носом» знаходиться відповідь на питання, яке вже давно не дає вам спокою. Приступайте до вирішення свій проблеми і довіртеся своїй інтуїції.

Стрілець

Стрільців оточать теплом і турботою. Відповідайте взаємністю і намагайтеся не обділяти свою другу половинку любов’ю. Не скупіться на добрі слова і подарунки.

Козоріг

15 червня Козероги ризикують сильно когось розлютити. Через це у вас можуть початися проблеми, є ймовірність сварок. Не провокуйте людей на скандали і день пройде без проблем.

Водолій

Водоліям варто не засиджуватися вдома, рушайте в гості або на прогулянку. Відвідайте рідних, поспілкуйтеся з друзями і не закривайтеся в собі. У розмовах з близькими людьми ви можете отримати цінну пораду, яка вам так потрібна.

Риби

Рибам варто тримати себе в руках. Не поспішайте рубати з плеча і спалювати мости. Обміркуйте свої плани і якщо зважитеся діяти, то робіть так, щоб потім про це не шкодувати.

Кіркорова зняли нишком, як він милується своїм новим животом та кубиками пресу

Після майже 7 років ув’язнення РФ повернула політв’язня Андрія Затхея