in

Мільйон за танк: Басков і Лепс вирішили «нагороджувати» росіян за знищення техніки ЗСУ

Російські артисти, які підтримали путінський режим та повномасштабну війну проти нашої країни, вирішили «нагороджувати» окупантів за знищення та виведення з ладу техніки Збройних Сил України. Так, Микола Басков і Григорій Лепс публічно підтримали ідею продюсера Володимира Кисільова.

Лідер групи «Земляне» обіцяв платити по мільйону рублів (близько 440 тисяч гривень) тим, хто зможе вивести з ладу танки Leopard і Abrams. На зустрічі «Російської медіагрупи», яка проходила під час Петербурзького міжнародного економічного форуму, цю ідею вирішили підтримати і Басков з Лепсом. Путіністи стверджують, що так вони хочуть «зробити свій внесок».

«Хто підіб’є танк Leopard або Leopard-2 — мільйон рублів (отримає). Ми, як представники творчості, робимо свій внесок для наших бійців. Щоб ми знали, що вони це не роблять не тільки тому, що це їхня громадянська позиція. Ми це робимо, тому що хочемо, щоб вони знали, що ми поруч з ними», — заявив Басков.

Своєю чергою, Лепс заявив, що вважає своє рішення «правильним». Він стверджує, що буде робити це «щиро».

«Ми будемо робити від чистого серця… Якщо ми можемо зробити якусь грошову винагороду нашим бійцям, ми це зробимо… Ми будемо допомагати… Сподіваюся, що ми абсолютно праві», — стверджує Лепс.

Кіркоров з огидою «плюнув» у Галкіна та заговорив про Пугачову (відео)

«На 10 років молодша»: Могилевська показалася без макіяжу і вразила мережу (фото)