in

Кіркоров з огидою «плюнув» у Галкіна та заговорив про Пугачову (відео)

Російський співак Філіп Кіркоров різко висловився про гумориста і чоловіка своєї колишньої дружини Алли Пугачової. Путініст з огидою «плюнув» у бік Максима Галкіна.

Так, артист приїхав на конференцію в Петербурзі. Там його запитали, що він думає про чоловіка своєї колишньої обраниці. Журналістів цікавило, як Кіркоров ставиться до позиції Галкіна, який засудив війну.

«Мене найменше в цьому житті цікавить Максим Галкін і його статус. Мене цікавить мій статус, моє ім’я. І те, що я роблю в цій країні. А все, що там робить або говорить Максим Галкін, мене найменше в цьому житті цікавить», — заявив Кіркоров, говорячи з журналістами.

Крім цього, співак заговорив про Пугачову. Він назвав її «легендою». За словами Кіркорова, він з нею вже давно не спілкується.

«Чудова співачка Алла Пугачова — це легенда нашої країни. І що там, де вона зараз? Я знаю, що вона поїхала, і більше мені нічого не відомо. Ми не спілкуємося вже понад п’ять років, тому мені нічого не відомо. Ані про неї, ані про її родину», — стверджує артист.

Зірка «Сватів» ошелешила заявою про «хороших росіян»: «Вони страждають більше, ніж ми»

Мільйон за танк: Басков і Лепс вирішили «нагороджувати» росіян за знищення техніки ЗСУ