in

«Два ідіоти не можуть домовитися»: українська діджей обгадила матом саміт НАТО і українського президента

Українська, з дозволу сказати, діджей, яка називає себе «Українська Покахонтас» матом підвела свої недалекі підсумки історичного саміту НАТО, який зараз проходить у Вільнюсі і має найважливіше значення для України.

Ця силіконова «музикант», яка гордо носить в соціальній мережі Instagram псевдонім dianna khu (тут так і хочеться дописати локацію, до якої Діана не дійшла), висловила своє невдоволення тим, що сам саміт і підготовка до нього заважають ДіаніКху відпочивати.

Але навіть не це головне. Співачка пояснила, чому ж Росія напала на Україну.

«Кілька днів тут проходить цей грьобаний (неценз.) саміт, який зовсім (неценз.) не допоможе і все залишиться як є. Все як було, так і буде. Вони дістали (неценз.). Стільки бабок викинули, стільки бабок витрачено на цю війну. Стільки хлопців гине, стільки дітей без батьків залишилися, стільки всього пропало», — ділиться силіконовий експерт сидячи на балконі в тіні своїх губ.

На думку Кху, Росія напала на Україну через те, що «два ідіоти (неценз.) не можуть поділити території, владу і бабки». Нагадаємо, військове вторгнення Росії в Україну коментує громадянка України, музикант і діджей, сидячи у Вільнюсі. Вона також побажала «ідіотам» горіти в пеклі.

А розлютило «Покахонтас» те, що у неї над будинком літають «гребані » (неценз.) вертольоти, які лякають співачку. Вона навіть поскаржилася, що у неї з’явилися зморшки на лобі, який «вона заколює». Судячи з її думок, ботоксна голка дістає і до мозку.

«Справжня господиня!» — Тіна Кароль похизувалась вдалим врожаєм зі своєї грядки

Камалія в купальнику ніжно привітала чоловіка-мільярдера з річницею