in

Камалія в купальнику ніжно привітала чоловіка-мільярдера з річницею

Українська співачка Камалія продовжує інтригувати шанувальників своїм особистим життям — в квітні вона оголосила про розставання з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром після 20 років відносин, проте пасторальні картинки з сім’єю в повному складі не зникають, а лише примножуються в соціальних мережах артистки.

Зараз Камалія з чоловіком і доньками-близнючками Мірабеллою і Арабеллою вирушили на літній відпочинок до Іспанії. Там же пара, сімейний статус якої так і залишається загадкою, відзначила особливу дату.

На своїй сторінці в Instagram співачка показала фото з басейну з сім’єю в повному складі. У підписі до знімка вона зазначила, що в цей день почалася історія її кохання з Захуром.

«Відзначаємо 20-річчя нашої першої зустрічі із Захуром 11 липня 2003 року. Разом із чудовими результатами цієї зустрічі», — пише Камалія. Така заява ще більше заінтригувала фанатів: ледве вони встигли змиритися з розставанням мільярдера і співачки, як вони знову стали щасливою родиною. Принаймні на камеру.

«Два ідіоти не можуть домовитися»: українська діджей обгадила матом саміт НАТО і українського президента

«Ласкаво просимо у світ» — у великого друга України Бориса Джонсона народився син (ФОТО)