in

Зірка «Сватів» вразила витівкою у басейні: «Живу і кайфую»

Українська актриса Анна Саліванчук вразила шанувальників новим відео. Зірка «Сватів» показала, про що вона мріяла під час спеки.

Як виявилося, актриса поїхала разом з дітьми за місто. Там вона відпочиває та ховається від задухи. Перше, що вона зробила, коли приїхала на локацію — стрибнула у басейн.

При цьому Саліванчук не стала перевдягатися. Вона пірнула у сукні та з букетом квітів. Актриса не приховувала емоцій, вона була задоволена своєю витівкою.

«Просто живу і кайфую. У місті така спека, що поки їхала, мріяла тільки про одне, а мрії збуваються», — написала Саліванчук під своїм відео, яке вона розмістила в Instagram.

Куди саме поїхала Саліванчук — залишається загадкою. На відео можна помітити, що вона відпочиває у великому будинку, біля якого є не тільки басейн, а ще й невеличке озеро.

У Stories актриса розповіла, що нині її ранок починається з того, що старший син її будить та просить, аби вона пішла з ним купатися у басейні. Також Саліванчук не забуває про спорт. Вона тренується навіть на відпочинку.

Ведуча 1+1 Наталя Островська розсекретила стать майбутньої дитини

«Не втрачаємо тонус!» — Тіна Кароль в коротенькопі топі та без косметики показалась на власній кухні