in

«А чому без спідньої білизни?» — Анна Саліванчук в прозорому тренчі розбурхала фантазію фанатів

Українська актриса Анна Саліванчук активно веде свій блог в Instagram. Вона регулярно ділитися з підписниками своїми знімками, демонструючи струнку фігуру, підтягнуте тіло і пишне декольте.

Зараз Анна виклала чорно-біле коротке відео, на якому вона позує на вулиці в елегантному тренчі і босоніжках на підборах. Видно, що під тренчем у Саліванчук нічого немає. У кадрі вона грайливо підняла ніжку.

Образ зірка українських серіалів доповнила класичною голлівудською укладкою і сережками-кільцями. Де саме знято відео — сказати важко, але на тлі видно літню терасу кафе.

«Коли ти знаєш, чого хочеш, кожна деталь у твоєму житті має значення. Коли знаєш, чого вартий, обираєш найкраще. Коли щось любиш, вчишся цінувати. Тільки те, що цінуєш, доставляє тобі справжню насолоду. Життя прекрасне і дивовижне для тих, хто хоче зробити його таким», — поділилася думками зірка серіалу «Свати».

Перша леді України Олена Зеленська вшанувала пам’ять загиблих дітей та ледь не розридалася під час потужної промови (відео)

«В гейство вдаряється» — Максим Галкін жорстоко публічно висміяв путініста Кіркорова