in

Боєць ЗСУ, який втратив обидві ноги на фронті, зірвав овації в театрі в Каліфорнії (фото)

Захисник України Олександр Будько з позивним «Терен» виступив у театрі в Каліфорнії. Він з’явився в кінці вистави «Жизель» і виступив разом з артистами балету.

Наприкінці постановки вони всі разом заспівали гімн України, піднімаючи жовто-сині прапори із закликом зупинити війну в нашій країні. У цей момент глядачі встали і з завмиранням серце дивилися на артистів. Пізніше вони почали голосно аплодувати.

Фотографіями з цієї події поділився російський, український, данський і американський соліст балету і балетмейстер Олексій Ратманський, який вже багато років живе в США і активно засуджує агресію Росії проти України.

«Після вистави на сцену вийшов український солдат Олександр Будько, який втратив ноги в боях за свій народ, і разом з усією трупою виконав танець. Важко стримати сльози. Потім ми всі співаємо гімн. Гроші підуть на гуманітарну допомогу в Україні. Я так вдячний всім причетним! Слава Україні», — написав Ратманський у соцмережах.

Відомо, що «Терен» родом з Рівного. На початку повномасштабного російського вторгнення він вступив до лав ЗСУ і відважно пішов захищати Україну на фронті. Однак останнім часом він перебуає в США. Йому будуть робити протезування після втрати ніг.

Чоловік Наді Дорофєєвої показав їхній весільний «матюкливий» торт

Марічка Падалко змінила «сімейний статус» у зв’язку зі службою чоловіка в ЗСУ