in

«Я була в цій шкурі» — Оля Полякова неочікувано стала на захист Джамали яку розкритикували за сучасне виконання гімну України

Українська співачка Оля Полякова стала на захист своєї колеги за сценою Джамали, яку розкритикували за виконання гімну України у сучасному стилі.

В Instagram-stories артистка стала на бік співачки. Полякова зазначила, що Джамала виступила на благодійному футбольному матчі у Лондоні дійсно потужно. Також виконавиця додала, що артист може виконувати гімн у своїй своєрідній манері, адже таким чином він самовиражається.

«Знаю, що несеться хейт у бік Джамали через її виконання гімну. Я послухала і хочу вам сказати, що це було дуже круто і талановито. Самобутність артиста доречна у виконані будь-якого твору, якщо це зроблено чесно, з душею і талановито. Взагалі, виконання гімну не повинно мати такий вигляд, як на радянському параді. Це тріумф духу, а наш український дух — це дух творчості, пошуку та самовираження. Тому Джамало, це було фантастично!» – заявила Полякова.

До речі, сама Оля теж на футбольному матчі виконувала гімн України. Співачка перед початком поєдинку між «Тоттенхемом» та «Шахтарем» заспівала «Ще не вмерла Україна». Полякова виконала гімн теж у сучасному аранжуванні музиканта Дмитра Саратського.

Користувачі Мережі були приголомшені. Вони засипали Олю компліментами та зазначили, що артистка потужно виконала гімн: «До мурах», «до сліз», «це просто гордість».

«Це місце назавжди у серці» — Настя Каменських показалась у мами в селі, примірявши незвичний для себе образ

Юрій Горбунов на початку повномасштабної війни їздив на елітний іспанський курорт: докази від прикордонників