in

«Прикрився дружиною» — у Росії прокремлівського співака висміяли через боягузливу відмазку не їхати на фронт

Російський співак та кремлівський пропагандист Shaman (справжнє ім’я – Ярослав Дронов), який прославився після повномасштабного вторгнення піснями «Я русский» і «Встанем» боягузливо відмовився їхати в зону бойових дій. За спробу зіскочити його висміяли інші «патріоти» Росії.

31-річний путініст в письмовій формі пояснив, що не поїде на передову з гуманітарною місією, бо його не пускає дружина. Про це колега співака Володимир Кисельов розповів пропагандистам.

Як зʼясувалося, лідер гурту «Земляни» хотів влаштувати для окупантів шоу на фронті, але прокремлівський співак прикрився дружиною, яка нібито його не відпускає.

«Я в житті не чув його, максимум що зробив — запросив поїхати на лінію зіткнення. Формулювання неможливості виїзду для чоловіків будуть оригінальні: «Мене дружина не пускає», – йдеться в коментарі.

Над відмазкою Shaman пропагандисти щиро посміялися і «рознесли» в ЗМІ, але Кисельов поспішив додати, що пісні артиста йому подобається, адже в них є багато вихваляння терористів.

До речі, навесні цього року путініст випустив нову абсурдну композицію про свою країну, але цього разу навіть росіяни були шоковані. Для кліпа він одягнув «байкерський» образ із прапором РФ. Крім того, у треці він співає: «Ми не на колінах», але сам озброївся наколінниками, ще й ледь не «зіганув».

Проте такі сміливі відео виконавець може знімати тільки недалеко від Кремля. Коли дійшло до того щоб особисто подивитися, що росіяни творять в чужій країні, Shaman прикрився «забороною» дружини.

Монатік заявив, що не ненавидить усіх росіян: «Не хочеться витрачати ресурс»

«Присягаю ніколи не зрадити!» — мобілізований Віталій Козловський склав присягу (відео)