in

«Дай Боже їй…» — Стас Михайлов вперше прокоментував слова Пугачової, яка назвала його «муд*ком»

Російський співак Стас Михайлов, який підтримує повномасштабне вторгнення та правлячу верхівку Кремля, вперше відповів Аллі Пугачової.

Варто нагадати, що конфлікт між колегами російського шоу-бізнесу виник на тлі негативних висловлювань Михайлова. В коментарі для пропагандистських ЗМІ він заявив, що всі російські артисти, які покинули Росію за минулі два роки, незабаром приповзуть на колінах та цілуватимуть ноги. В своїй ганебній промові Михайлов не називав імена, але велика ймовірність, що він мав на увазі Примадонну, Галкіна, Макаревича, гурт Бі-2 та інших, хто підтримав Україну.

В свою чергу, Примадонна, яка з перших днів повномасштабної війни засудила злочинні дії Кремля, висміяла слова Стаса Михайлова. Артистка зізналась, що не має планів на повернення до РФ, а якщо й повернеться колись, то скаже йому все, що думає.

Михайлов тривалий час не коментував звернення Алли Борисівної до його персони, але росЗМІ все ж вирішили поцікавитися, що він думає з цього приводу. У коментарі артист знизив плечима і побажав Примадонні здоров’я.

«Дай Боже їй здоров’я» — відповів Стас.

Читайте також: «Не пускаєте, а я все одно попаду!»: Лоліта заповіла розвіяти свій прах в Україні, а іншу частину — спустити в унітаз

На фото без бюстгальтера: Ксенія Мішина оригінально представила фанатам свого нового бойфренда

Телеведуча Лілія Ребрик поділилася зворушливими фото з виписки новонародженої Адель