in

«До війни мала 100 тис. доларів на місяць» – продюсер Полякової про те, як змінилися прибутки українських зірок

Михайло Ясинський розповів про заробіток артистів першого ешелону під час повномасштабного вторгнення.

Український продюсер Михайло Ясинський розсекретив, скільки до початку повномасштабного вторгнення заробляли зірки першого ешелону.

В інтерв’ю Славі Дьоміну для його подкасту Ясинський поділився, що у довоєнні часи такі знаменитості, як Оля Полякова, Макс Барських, Потап, MONATIK могли мати на рік понад мільйон доларів:

«В середньому, відомий артист рівня Барських, Полякова, Потап, MONATIK, можна говорити про те, що на рік їх прибуток складав понад мільйон доларів», — сказав Ясинський.

Тобто, в середньому український відомий виконавець мав 100 тис. доларів на місяць. Та, за словами продюсера, ситуація різко змінилася з початком повномасштабної війни.

Ясинський зазначив, що зараз, здебільшого, артисти першого ешелону живуть за рахунок «фінансових подушок», які відклали у довоєнні часи. Зараз же заробіток таких зірок впав в 10 разів.

«З’явилася реклама, з’явилися якісь концерти. В середньому, зараз такий самий артист, на рік якщо буде валовий дохід хоча б приблизно до 100-150 тис. грн, це було б дуже добре», — прокоментував продюсер.

Оля Полякова з донькою на відпочинку

Окрім того, Ясинський зазначив, що наразі артисти також живуть за рахунок якихось корпоративів, які можуть відбуватися раз на місяць. Виступ зірки на корпоративі зараз становить від 10 до 15 тис доларів. Але, наголосив Ясинський, зараз перш ніж виступити на чиємусь заході, команда артиста ретельно перевіряє, хто замовник і яке у нього минуле.

Нагадаємо, нещодавно Полякова похизувалася кадрами відпочинку з елітного курорту в Італії.

«Моє життя вийшло за межі соцмереж. Я дуже змінився», – Потап відверто розказав про теперішні стосунки з NK

Не витримало серце: на Одещині від хвилювань помер інвалід, якого ТЦК збирався відправити на фронт