in

«Клон» Олега Винника, якого важко відрізнити від улюбленця «вовчиць», презентував нову пісню та кліп

Поки український співак Олег Винник дає суперечливі інтерв’ю після затяжного мовчання, його експродюсер Олександр Горбенко займається просуванням «клону» артиста – загадкового виконавця під псевдонімом DISCOMAN. Він ретельно приховує своє обличчя, але при цьому носить таку саму зачіску та одяг, як колись Винник.

А днями DISCOMAN випустив нову пісню та кліп до неї. Відеоряд, у якому таємничий співак знову повністю скопіював образ Винника, з’явився на YouTube.

Так, DISCOMAN презентував пісню під назвою «Весільна». У кліпі показали нарізку з різних весіль: збори нареченої, поцілунки молодят, кидання букета, феєрверки тощо. Між цими кадрами з’являвся і виконавець, але щоразу зі спини, або так, щоб його обличчя не було видно.

У кліпі DISCOMAN постав у куртці з мерехтливими елементами, шкіряних штанах і зі світлою шевелюрою, такою, як свого часу у Винника.

На окремих фрагментах можна помітити, що «клон» улюбленця «вовчиць» також має коротку бороду, як у його «оригіналу».

В описі до кліпу повідомляється: «Таємний артист українського шоу-бізнесу Discoman знову випускає роботу. Про нього вже ходять легенди, журналісти та суспільство починають стежити та робити свої припущення, але хто це – поки що таємниця. Його швидкості видавати музичний матеріал можуть позаздрити багато артистів. Кожні два-три тижні новий реліз».

Варто зазначити, що свій дебютний трек під назвою «Гендер» DISCOMAN прорекламував на офіційній сторінці Олега Винника в Instagram за підписом «Show must go on» («Шоу має продовжуватися»). Фанатів співака це обурило. Вони впевнені, що продюсер Горбенко вкрав у Винника сторінку і тепер намагається просувати свій новий проєкт за допомогою його аудиторії.

Близнюкам — удачі море, Скорпіонам — смуток й горе: гороскоп по картах Таро на 7 серпня

«Це що за вистава?!» — Світлана Лобода з прапором України заспівала російською та обурила українців