in

«Зробила так, як вважала за потрібне» — Лайма Вайкуле зізналась, чи насправді не запросила Лободу на свій фестиваль через Андрія Данилка

Латвійська співачка Лайма Вайкуле, яка у липні свій фестиваль Laima RendezVous присвятила Україні, прокоментувала, чому не запросила виступити на ньому Світлану Лободу.

У програмі «І гримнув Грем» Вайкуле відповіла на запитання прихильниці, чи правда, що Андрій Данилко, який виступав не фестивалі, попросив Вайкуле не кликати Лободу:

«Ні. Данилко навіть не знав, хто буде. Він не запитував. Андрій артист, який відбувся. Він знає мене. Він розуміє, що я не зроблю нічого неправильного. У нас однаковий підхід до цієї війни. Навіщо йому у мене запитувати? Ну а я зробила так, як вважала за потрібне», — відповіла на запитання Вайкуле.

Як відомо, цьогоріч фестиваль Laima RendezVous Лайма Вайкуле присвятила підтримці України. Гроші з фестивалю передадуть на допомогу українським дітям-сиротам. Цьогріч на заході виступали українські виконавці, такі як Оля Полякова, Макс Барських, Вєрка Сердючка, ALEKSEEV та інші.

Цілком ймовірно, запитання стосовно Данилка у глядачки виникло через те, що артист 2022 року розкритикував звернення Лободи, яке вона записала за декілька днів після початку великої війни. У своєму відео Лобода плачучи сказала, що українці «маленькі люди», які нічого у цій війні не вирішують. Також вона звернулася до якихось «людей, які вершять долі» і попросила «зробити так, щоб цей жах закінчився».

«Російська челядь сиділа» — співачка Анастасія Приходько розкритикувала артистів, які виступили на фестивалі Лайми Вайкуле

«Не знаю, що відповісти» — дружина Віктора Павліка зізналась, чому вийшла заміж за нього з такою великою різницею у віці