in

«Впевнена, що це станеться» — Лайма Вайкуле, зазначила, що війна на території РФ — це питання часу

Латвійська співачка Лайма Вайкуле, яка відкрито засудила воєнну політику кремлівського диктатора та виступила проти путінського режиму, заговорила в новому інтерв’ю про майбутнє РФ.

Як зізналася співачка, що раніше вона довіряла людям та вважала їх добрими, однак після загарбницьких дій російських терористів на українських землях, співачка розчарувалася.

«Коли почалася війна, я думала про те, що люди набагато кращі і милосердніші. І для мене було великим розчаруванням… Чому Росія напала на Україну? Знищуються люди, звірі, природа», — розповіла виконавиця популярного хіта «Вернісаж».

69-річна актриса зазначила, що РФ немає виправдання і вона має понести покарання з скоєнний злочин.

«Тут не треба шукати ніяких виправдань: Росія винна, вона агресор, вона напала абсолютно без будь-якої причини. Немає причини! «НАТО загрожує РФ», «українці б напали на росіян» — це все брехня і вигадки, це потрібно розуміти!» — зазначила Лайма.

Артистка також вважає, що росіянам варто бути готовими до воєнних дій на їхній території.

«Війна це так страшно!.. Чому війна має відбуватися на одній території? Якщо люди б’ються, то синці отримують одні й інші. Я не розумію, чому люди цього не бояться. Мені здається, росіяни теж повинні боятися, щоб війна не почалася на їх території. Я майже впевнена, що це станеться», — підсумувала Вайкуле.

«Я росіянин, але…» — музикант Сергій Бабкін на тлі скандалу співпраці з росіянами, заговорив про своє етнічне походження

«Зроблено демонстративно» — журналіст роз’яснив, чому ватажка ПВК «Вагнера» усунули голосно та показово