in

«Його ж жир перенесли на іншу ділянку тіла» – хірург розповів про проблему знівеченого Кіркорова

Один із найвідоміших пластичних хірургів Східної Європи, заслужений лікар України Дмитро Слоссер оцінив результат змін у зовнішності Філіпа Кіркорова після низки пластичних операцій.

Перше, що вразило фахівця, це кардинальність змін, навіть їхня надмірність. Лікар висловив думку, що конституція тіла довготелесого «примадонна» дозволяла йому непогано виглядати і без хірургічного втручання почуватися непогано для свого віку.

«Мене це вразило просто наповал, наскільки разючі зміни! Але я не вважаю, що вони на краще навпаки. Вони мене просто здивували. Перше питання було: «Навіщо?». Люди, які мають таку конституцію, вони можуть чудово почуватися. Я думаю, що це якась данина моді. Було виконано пластичну хірургію. Домогтися такого преса за допомогою, скажімо, притискання до живота, наприклад, грати гриль неможливо», – впевнено сказав Слоссер.

Коментуючи дії свого колеги, лікаря (особистість якого Філіп Бедросович зовсім не приховує, але навіть навпаки – рекламує його, всюди тягаючи за собою) український фахівець назвав їх «роботою на межі дозволеного». На думку Слоссера, «кубики» на животі Кіркорова можуть бути сформовані з його жиру.

У артиста відкачали таку кількість жиру із передньої стінки живота, що це було небезпечно для його життя. «Якби він стільки жиру відкачував за один раз у Сполучених Штатах, і не дай Боже щось трапилося, то такий хірург, звичайно, пішов би до в’язниці. Це небезпечно, однозначно. Такий обсяг відкачувати!», – упевнений доктор Слоссер.

«Дякую Богу, що ми живі» — військовослужбовець Віталій Козловський спантеличив новим відео з фронту

Оголосили щойно! Дата кінця війни – українців попередили: все вже відомо. Це шок!