in

«Епіцентр» звинуватили у торгівлі гуманітарною допомогою

Більшість користувачів шокована продажем вживаних речей у ТЦ, а в «Епіцентрі» цю інформацію назвали вкиданням для розбрату.

У соцмережах вибухнув скандал: кияни обговорюють продаж у мережі «Епіцентр» нібито гуманітарної допомоги. Один з користувачів виклав відео з магазину на вулиці Полярній, де, на його думку, продають вживані речі, які є гуманітарною допомогою.

Автор відео каже, що він почув, що в мережі продають гуманітарну допомогу і вирішив сам у цьому переконатися.

Чоловік показує вітрину, де продається запакований в пакунках одяг — на цінниках вказана вартість від 250 до 338 гривень. На пакетах написана вага – 10 кг, а сам товар називається «ганчір’ям».

Автор відео просить потримати телефон і береться розпаковувати пакет з одягом. Він спілкується з відвідувачем магазину стверджуючи, що в пакеті продають гуманітарну допомогу, але той відповідає, що йому це нецікаво – гуманітарка має роздаватися безкоштовно.

На відео видно, що одяг щільно спресований, витягнути його досить складно. Чоловік висмикує з пакунка двоє штанів та жилетку. Всі речі цілі і непорізані.

«Дивіться, штанці. Як вам? Якраз на вас, приміряйте», – каже чоловік відвідувачу.

Але той відмовляється, мовляв, ви й міряйте, бо в шортах, то вам, напевно, треба.

Але автор відео каже, що чоловік надто перебірливий, а йому такі штани не личать, бо він худорлявенький.

«Дивіться — піджачок! Цілий. Якраз на вас», – каже він відвідувачу.

Чоловік на відео закликає людей приходити до супермаркету і запитувати у керівництва – що це таке і як таке може бути? Чому гуманітарна допомога продаються у цьому магазині.

Під відео розгорнулись словесні баталії дописувачів. Більшість шокована продажем вживаних речей і погоджуються, що це «гуманітарка».

Але чимало користувачів Мережі пишуть, що таке ганчір’я продавалося в «Епіцентрі» і до війни, мовляв, тоді на це ніхто не звертав уваги, а тепер чомусь підняли ґвалт.

Люди переконують, що такі речі дуже корисні під час ремонту, щоб витирати фарбу та інше забруднення. Їх використовують на будівництві, в майстернях та СТО.

Інші зазначають, що якби продавалося дійсно ганчір’я, то і питань би не виникало, а так продають речі, які ще можуть носити люди, які у цих речах мають гостру потребу, а таких через війну нині дуже багато.

«Знак людожерства»: українська диригентка обурила мережу футболкою з написом «Сила Вагнера»

«Бухають, курять і лапають дівчат з 12 років»: Олег Скрипка, у якого мама росіянка, поділився спогадами про російське село