in

«Ми не куркулі!» — дружина Віктора Павліка виправдалась за спецперепустку та знайшла позитив у цій ситуації

Дружина та концертна директорка Віктора Павліка – Катерина Репяхова – виправдалася за відео, на якому чоловік катає її по закритому для звичайного транспорту Південному мосту в Києві. Отримавши на свою адресу тисячі хейтерських коментарів, молода мама заявила, що бачить у цьому позитив.

Зокрема, можливість вчитися на помилках. Ролик блогерка записала в авто, подякувавши заодно своїм «друзям».

У чудовому настрої дружина Віктора Павліка зʼявилася перед підписниками, щоб поділитися з ними своїми роздумами. Наприклад, про зроблені висновки. Поки українці обурювалися через неприйнятну поведінку зірок, Репяхова вираховувала, «хто її друзі, а хто не зовсім».

«Я вдячна життю за цю ситуацію, тому що вона допомогла мені багато чого зрозуміти. Показала, хто мої друзі, а хто не зовсім. Криза – це розвиток, якщо дивитися правді в очі і працювати над цим. Це хороша можливість стати ще кращою версією себе, що я і роблю. З цієї неприємної ситуації я беру все, що допоможе мені стати ще кращою», – сказала обраниця Павліка.

Вона також спробувала виправдатися перед українцями, які припустили, що у родини є можливість незаконно придбати спецперепустку.

«Можу сказати тільки одне. Мені чоловік перепустку не дарував. Ми не куркуліМи звичайна українська сім’я, живемо на орендованій квартирі, у нас кредитні машини, і дарувати перепустки – точно не про нас», – заявила Репяхова.

Вона також похизувалася, що по коментар до подружжя звернулися журналісти, але блогерка вирішила не напружувати себе розмовою з ними, адже все одно «залишиться для всіх поганою».

Нагадаємо, Катерина Репяхова зіткнулася з критикою з боку співвітчизників. Дівчина похвалилася відео, як вони з чоловіком проїжджають Південним мостом у Києві, який був відкритий лише для спецтранспорту.

Варто зазначити, що поліція вже вилучила в Павліка спецперепустку. Крім того, правоохоронці нагадали музикантові та його дружині про те, що під час воєнного стану діє заборона на фіксацію та висвітлення об’єктів стратегічного значення.

Віктор Павлік в істериці: у Берліні відмінили концерти співака через резонанс з перепусткою

Росія шукала цілий рік: ЗСУ влітку ліквідували одного із авторів гумористичного шоу «Уральські пельмені»