in

«Чого ви так радієте?» — Дьомін розлютився на українців, які підтримали пост Галкіна про Чернігів

Український шоумен Слава Дьомін висловив нерозуміння, чому українці бурхливо відреагували на пост Максима Галкіна про трагедію в Чернігові. Він вважає, що на нас його пост ніяк не вплине.

Він додав, що якщо Галкін та інші іноагенти зберуть людей і зроблять так, щоб Росія більше не запускала в нас ракети, тоді він поаплодує їм. А поки він не розуміє захоплення українців від звичайного поста в соцмережах.

«Всі так захоплено пишуть про те, що Максим Галкін написав пост про Чернігів! Дякують йому, обіймають в коментарях… А нам що з того? Чого ви так радієте цьому посту? Ці пости нічого не дадуть ні нам, ні їм. Це моя думка. І я маю на неї право», — написав Дьомін в інста-сторіз.

Він додав, що зовсім не проти того, щоб іноагенти писали про війну в Україні, але його дивує саме реакція українців на це.

«Сторіз не проти підтримки, а про те, що я не розумію нашого захоплення цими постами. Напевно, деякі з нас досі сподіваються, що у їхньої більшості  включиться голова, і вони перестануть думати телевізорами», — підсумував шоумен.

Близнюкам — пригода, Терезам — крадіжка: гороскоп на 22 серпня по картах Таро

Мало не згорів на роботі: у SHAMANа на концерті путініста Газманова запалала шинель