in

Росія «ліквідувала» Меладзе за його позицію: що відомо з цього приводу

Російські пропагандисти нещодавно повідомили, що вони припинили співпрацю з грузинським композитором Костянтином Меладзе, який також є чоловіком співачки Віри Брежнєвої. За їхніми звітами, вони «ліквідували» його з РФ, але ця інформація виявилася несправжньою. Насправді, Меладзе ніколи не набув російського громадянства та покинув РФ на початку конфлікту. Останні роки він проживає в Італії та має українське громадянство.

На думку російської ведучої Анастасії Івлєєвої, Меладзе більше не зможе повернутися до РФ, але, враховуючи обставини, це його не хвилює. Також варто відзначити, що подружжя Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе давно відмовилися від зв’язків з Росією і надалі підтримують Україну.

Пропагандисти поширювали чутки про те, що Віра «обібрала» Меладзе, а він «знайшов втіху на дні склянки», але ці звинувачення підтвердження не знайшли. Незважаючи на негативне ставлення РФ, Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе продовжують підтримувати Україну.

«Мій новий маст хев» — 18-річна донька Олі Полякової похизувалась пишними формами у відвертому купальнику

«Просто в мене свій фронт» або «33 мільйони на цілих 24 серії – це зовсім не багато», – топ відмазок українських зірок, чому вони не на фронті