in

Тіна Кароль заспівала світовий хіт біля монумента «Україна-Мати», написаний оскароносною Даян Воррен

У День Незалежності України, 24 серпня, відбулась презентація потужної пісні під назвою  «One nation under love», що в перекладді означає «Одне серцебиття».

Цю легендарну композицію виконала українська співачка Тіна Кароль, яку створила з відомою на весь світ американською композиторкою Даян Воррен. У свій час Воррен писала хіти для Вітні Г’юстон, Тіна Тернер, Шер, Селін Діон, Леді Ґаґи, групи Aerosmith.

Прем’єра української версії відбулась у самому серці Києва біля монумента «Україна-Мати». А Даян акомпанувала для Кароль на тлі Статуї Свободи в США.

Тіна Кароль біля монумента «Україна-Мати» у Києві

«Створювати соціальну пісню як опору і як щит — моє сердечне покликання. Це більше, ніж трек — це місія. Вдячна долі, що ми зустрілися з Дайан. Я ніколи не перестану і не втомлюся бути переконливою, бути талановитою заради боротьби, яка очищає нас від минулого і захищає нашу свободу» — прокоментувала Тіна.

Композиторка також підтримала український народ: «Я написала пісню про країну, якій симпатизую, якою захоплююся, яка вимушено бореться за свою свободу. Про країну, яка не є ворогом, а є розумною, ціннісно-орієнтованою, здатною об’єднувати нації, доводячи, що вона є країною-лідером. Я щиро вірю в перемогу України. Я шукала голос, який може переконливо виконати соціальну пісню на весь світ, і побачила цей масштаб голосу в Тіні Кароль. Слава Україні! Перемоги і стійкості!».

Гороскоп на 26 серпня: Терезам — справжнє диво, Овнам — розгромний скандал

Зробив незвичайний сюрприз: Павло Зібров в честь річниці весілля показав їхні архівні фото