in

Зробив незвичайний сюрприз: Павло Зібров в честь річниці весілля показав їхні архівні фото

25 серпня у родині українського співака Павла Зіброва подвійне свято — день народження коханої дружини та річниця їхнього весілля.

В честь такої нагоди артист вирішив потішити «капітана своєї душі» особливим подарунком. В соціальній мережі турботливий чоловік присвятив для Марини допис, опублікувавши відео з їхніми спільними фото. Серед них були кадри з їхнього другого весілля, яке закоханні влаштували у 2019 році. Зібров прибув на церемонію у білому смокінгу, а друга половинка співака знову приміряла пишну весільну сукню.

«Я від щирого серця вітаю тебе, моє сонечко з цим прекрасним днем. Насамперед хочу побажати тобі міцного здоров’я, сталевих нервів, натхнення, кохання та мирного переможного неба України! Нехай кожен твій день починається і закінчується радістю, красою і щасливою усмішкою, мелодією зачарованої душі і сердечною теплотою, попри всі болючі події навколо. Ти неймовірно сердечна, душевна, капітан моєї душі та творчості! Залишайся такою ж красивою, ніжною дружиною, вірним порадником і найкращою мамою. Я щасливий чоловік, тому що поруч зі мною завжди ти — моя кохана!» – звернувся до дружини співак.

Не забув Зібров і про квіти та повітряні кульки, а також подарував дружині нову пісню під назвою «Кохання».

 

Тіна Кароль заспівала світовий хіт біля монумента «Україна-Мати», написаний оскароносною Даян Воррен

«Сказала, що почне донатити, коли її попросить Зеленський!» — Притула наїхав на блогерку Вербу і отримав гідну відповідь