in

«Я — головний ворог путіна!» – Гордон пояснив, чому послав людину у військовій формі в центрі Києва

Резонансний випадок стався минулими вихідними у самому центрі столиці воюючої України.

Дізнавшись, що на Хрещатику встановлена ​​його фігура, що символізує особистість, що працює на Кремль, журналіст Дмитро Гордон особисто приїхав прибрати статую, яка ганьбить його репутацію. Коли йому спробував перешкодити людина у військовій формі, Гордон, не церемонячись, у матючій формі грубо обізвав невідомого. Оскільки відео, що сталося, швидко розійшлося в Мережі, спровокувавши хвилю обурення поведінкою відомого журналіста, той змушений був публічно виправдатися публікацією на своєму Telegram-каналі.

У прикріпленому до повідомлення відео Гордон розповів свою версію події. « Я встав і поїхав прямо туди – на станцію метро. Там було виставлено не лише моє зображення, а й (Олексія Арестовича та ще когось, я не встиг розглянути. І стояло троє переодягнених дивних людей алкогольного вигляду, одягнених у камуфляжну форму», – пояснив свою появу на Хрещатику журналіст.

Гордон послав чоловіка у військовій формі. Скріншот

Далі, за його словами, він вимагає від невідомих показати дозвіл на носіння зброї, але ні йому, ні представникам поліції та Нацгвардії таких документів люди у формі надати не змогли. Це й вивело Дмитра Ілліча із себе. «Бо вони не мають права щодо людини, яка має три кримінальні справи в Росії, яку визнано в Росії іноагентом, екстремістом, терористом, заочно заарештовано Басманним судом Москви і оголошено в розшук, не мають права щодо людини, яка є одним із головних ворогів Путіна та Росії проводити такі акції. Це, звичайно, нахабна заказуха, і я здогадуюсь, чия», – резюмував Гордон.

Раніше Гордон пояснив, чому його діти не на фронті: «Старший не підходить по здоров’ю, інші взагалі не громадяни України…»

Військовослужбовець ЗСУ полонив серця тренерів «Голосу країни-13» гімном столиці «Києве мій»

«Яке позорище! Чиста поліцайка» – Гордон висміяв Повалій, яка заявила, що Україна намагається посягнути на РФ