in ,

Син телеведучого Мірошниченко серйозно захворів: розповідаємо подробиці

Нещодавно у ведучого ЖВЛ Тимура Мирошниченка захворів його названий 2-річний син Марсель. Дружина зірки поділилася подробицями на особистій сторінці в instagram. Вона розповіла, що хлопчик сильно хрипів, коли дихав, а аналізи крові виявилися далекими від норми:

«Дихає зі звуком кальяну, який курять. Також прийшли аналізи — там все червоне. Я нічого не розумію. Знайшла клініку, яка працює у неділю і де є вікно. Ідемо.»

Згідно висновків всіх проведених обстежень, лікарі поставили малечі діагноз «пневмонія». Вони також наполягали на негайній госпіталізації. Але Мірошніченко вирішила обрати домашне лікування, сподіваючись, що за три дні сину стане ліпше і не доведеться лягати до лікарні.

«Від госпіталізації я відмовилась через те, що Марсель починає задихатися від одного виду лікарів — так він їх боїться. Як зараз ставити йому крапельниці? Адже він не буде лежати, це стовідсотково. Я попросила декілька днів на домашне лікування. Лікарі сказали, що якщо через три дні стан дитини не поліпшиться — доведеться госпіталізуватися обов’язково. Я навіть не думала, що пневмонія може прийти так тихо — температури не було, Марсель тільки кашляв і все,» — прокоментувала Інна.

Домашне лікування хлопчика розпочалося з інгаляцій — які, звісно, не сподобались малюку, однак були необхідні.

Зірка UFC Пейдж Ванзант на сайті для дорослих за добу заробила більше ніж за всю спортивну кар’єру

Дружина і діти проживають в Маямі і не ототожнюють себе з Україною: в мережі обговорюють Рустема Умєрова як кандидата на посаду глави Міноборони