in

Зірка UFC Пейдж Ванзант на сайті для дорослих за добу заробила більше ніж за всю спортивну кар’єру

29-річна американська зірка змішаних єдиноборств Пейдж Ванзант після завершення професійної кар’єри в UFC знайшла собі значно прибутковіше заняття.

Останній свій бій спортсменка провела у 2020 році, і, зазнавши поразки від бразилійки Аманди Рібас, прийняла рішення припинити виступи на професійному рівні.

Після цього гарненька блондинка завела сторінку на популярному сайті для дорослих OnlyFans, і одразу здобула там шалену популярність. Ванзант, була шокована, коли усвідомила, що може заробити своєю зовнішністю значно більше, ніж кулаками.

«OnlyFans безперечно був моїм найбільшим джерелом доходу, перевершивши всю мою бійцівську кар’єру. Думаю, за 24 години на OnlyFans я заробила більше грошей, ніж за всю свою бійцівську кар’єру разом», – коментує знаменитість.

Спортсменка поділилася спогадами про своє бідне дитинство і зізнається, що вона досі не може повірити, що вона досягла такого фінансового успіху. «Мені пощастило, що я можу допомогти своїй сім’ї. Ми з чоловіком допомагаємо нашій родині. Ми робимо все можливе, щоби зібрати всіх за спільний стіл. Для мене це виправдовує створення ексклюзивного контенту, знаючи, що я допомагаю піклуватися про всіх, хто оточує мене», – розповіла Пейдж Ванзант.

Читайте також: «У мого колишнього був надто великий!» Трінчер розповіла про інтимний досвід і оприлюднила довжину «гідності» Волошина в сантиметрах (ВІДЕО)

Юрій Кот: Як син вчительки української мови став поплічником Кремля

Син телеведучого Мірошниченко серйозно захворів: розповідаємо подробиці