in

«Звідки взялася?! Гнати її поганою мітлою! – Лорак стала посміховиськом на російському ТБ

Незважаючи на протести в соцмережах, Ані Лорак все ж таки включили до складу журі шоу «Ти супер», яке стартувало днями на російському пропагандистському телеканалі.

Однак, після першого ж випуску, обурення телеглядачів та інтернет-користувачів багаторазово зросло – уродженку України просто заплювали у Мережі. По-перше, глядачі обурилися зовнішнім виглядом гламурної діви. Та з’явилася на дитячий конкурс у яскраво-фіолетовій тісній сукні з відвертими вирізами на грудях і по розповнілим бокам – образі, який зовсім не відповідав судді, де учасниками були малолітні вокалісти, що опинилися в дитбудинках і школах-інтернатах.

По-друге, росіяни не забули про фейкові публікації в українських ЗМІ, ніби співачка регулярно донатить на ЗСУ і навіть створила загін «дронів Лорак». Клаповухі користувачі Мережі прийняли ці домисли за чисту монету і розлютилися появою Кароліни на федеральному каналі.

Лорак на шоу «Ти супер!»
  • Якого біса Лорак і Воробйов? Одна скрізь гидить, а друга не живе в Росії. Нехай десь у Піндосії займають суддівські крісла
  • Нехай Лорак заспіває гімн Росії
  • Де гидливість? Яка ганьба!
  • Вам мало, що вона як вокаліст неспроможна, так вона ще громадянка України та надає підтримку ЗСУ!
  • Якийсь черговий абсурд та плювок в обличчя
  • Звідки Лорак взялася?
Скріншот: соцмережі

Читайте також: Юрій Кіт: Як син учительки української мови став поплічником Кремля

Привабив погляди відпочиваючих дівчат: 47-річний Галкін в одних трусах прийняв душ на пляжі в Ізраїлі

Не пам’ятає коли День Незалежності: Анна Трінчер зганьбилась перед своєю аудиторією (ВІДЕО)