in

Юрій Кот: Як син вчительки української мови став поплічником Кремля

Аж до 2014 року, Юрія Кота можна було назвати улюбленцем української публіки. Ведучий відомий широкому загалу за такими популярними проектами телеканала «Інтер» як  «Все для тебе», «Країна. Історія українських земель», «Ігри патріотів», «Національна лотерея», «Відпочинок навпаки». Але в момент, коли почалася Революція Гідності, він обрав сторону «Антимайдану», ставши його ведучим. Після початку війни на Донбасі та анексії Криму, Юрій Кот перестав приховувати свої відверто «проросійські» погляди та переїхав до країни-терориста, де і знаходиться дотепер.

Звісно, на новому місці проживання Юрій недовго залишався осторонь та, врешті-решт, став вдалим «інструментом» Кремля. Телеведучий не тільки зрадив свою Батьківщину — він буквально зненавидів її. І тепер його основним заняттям стало поширення «бруду» стосовно війни в Україні — безсумнівно, становище зобов’язує.

Юрій Кот народився в Житомирі в 1976 році. Його мати була вчителькою української мови, батько — актором київського Молодого театру. Кар’єра юного телеведучого розпочалася на «Новому каналі», також встиг він попрацювати і на «УТ-1». Але найбільшим своїм успіхом Юрій зобов’язаний саме телеканалу «Інтер».

У 2013-2014 роках діяч підтримав опальний режим Януковича та так званий «Антимайдан». Інсценувавши власне побиття та надихнувшись прикладом дискредитованого політика — Юрій Кот оселився в РФ, де намагався збудувати кар’єру журналіста та політолога. Також він приміряв на себе роль воєнного експерта — що особливо стало в нагоді діючому уряду країни-терориста. Адже, як і личить будь-якому пропагандисту, Юрій розповсюджує ідеї «необхідності» війни в Україні, чи то пак, «спецоперації» — так за звичкою називають її усі поплічники Кремля.

На новій «Батьківщині» телеведучий відзначився тим, що до його «послужного списку» додалися особливі регалії. Він став криміналістом, деканом факультета медіакомунікацій, президентом асоціації «Будущее страны», лідером руху «Русские украинцы», а також ведучим політичної пропагандистської телепередачі «Добрый вечер,Киев» та учасником прес-конференції російської організації «Комитет спасения украинцев».

Після повномаштабного вторгнення РФ на територію України, Юрій своїми діями показав як сильно і остаточно «прогнила» його натура. Він веде особистий телеграм канал, де основним лейтмотивом є висловлювання на кшталт «Украина сама себя бомбит» і «Путин спасает весь мир». Більш того, ним було відкрито грошові збори для підтримки окупантів-терористів і проведена деяка волонтерська діяльність.

«Трагічно загинув під Сєвєродонецьком» — Netflix раптово сповістив про «смерть» поета-воїна ЗСУ Павла Вишебабу

Зірка UFC Пейдж Ванзант на сайті для дорослих за добу заробила більше ніж за всю спортивну кар’єру