in ,

Заспівала на кістках загиблих: китайська співачка виконала «Катюшу» на руїнах драмтеатру Маріуполя

Китайська «оперна» співачка Ван Фан заспівала на руїнах драмтеатру в Маріуполі. Цю цінічну подію зафільмував для особистого telegram каналу ватажок бойовиків ДНР Денис Пушилін.

На відео можна побачити, що дівчина забралася на балкон драмтеатру та звідти, дивлячись прямо в камеру, виконала пісню «Катюша».

Цим, як справжній слуга кремлівської пропаганди, не забарився похизуватись Пушилін, між іншим, додавши порцію фейків про те, що драмтеатр бомбили не росіяни. Певно, він «забув» розвиток подій — адже на будівлю, де ховалися люди, бомбу скинув саме літак РФ. Також ватажок ДНР не згадав той факт, що Ван Фан заспівала «Катюшу» на руїнах, під якими безневинно загинуло близько 300 осіб.

Наразі відомо, що після окупації Маріуполя, росіяни намагалися приховати свої воєнні злочини. Окупанти пакували тіла загиблих у пластикові мішки, вивозили у Мангуш та ховали «насипом» у 300-метровій траншеї.

Не є сюрпризом і те, що цю новину миттю підхопили російські ЗМІ. На перших шпальтах йдеться про відвідини зруйнованого міста «відомими людьми і блогерами», а пропагандистська тематика обертається навколо «відновлення та відродження» Маріуполя.

Скорпіонам — фінансові труднощі, а Стрільцям — довгоочікувана зустріч: гороскоп на 9 вересня

«Чорна відьма» яка в деталях передбачила вбивство Пригожина, розповіла про те, як помре Путін