in ,

«Українські нацисти вбивають дітей» — китайська співачка Ван-Фан, яка заспівала «Катюшу» на руїнах драмтеатру в Маріуполі, шокувала промовою про українців

Оперна китайська співачка Ван-Фан, яка незаконним шляхом у складі китайської делегації прибула в тимчасово окупований РФ Маріуполь та виконала на руїнах драмтеатру «Катюшу», шокувала новою порцією пропагандистських висловлювань щодо українців.

Ван-Фан вирішила вислужитись перед кремлівською владою та повторила тези пропагандистів про «українських нацистів, які вбивають дітей». Нагадаємо, що 16 березня 2022 року ворожий літак-бомбардувальник скинув бомбу на будівлю драматичного театру в самому центрі Маріуполя. У цей час там перебувало більше сотні дорослих з дітьми. Однак, китайська співачка звинуватила у цьому жорстокому злочині українських військових.

«Я не тільки співачка, я ще й мама двох дітей. Тому, коли я побачила в репортажах ЗМІ, як українські нацисти вбивають дітей, це викликало в мені шквал гнівних емоцій. Я весь час хотіла приїхати на Донбас, подивитися, як там живуть люди і діти. Сподіваюся, що я зможу для них щось зробити», — заявила Ван-Фан під час інтерв’ю.

«Яке ти нікчемне х**ло» — шоумен Анатолій Анатоліч розніс цинічний вчинок Дмитра Шепелєва щодо Маріуполя

Пішов із життя відомий музикант, який написал хіт 90-х «Смажений кабанчик»