in

Дорофєєва та Кацурін опинилися у ЦНАПі через Дантеса: що сталося

Мережу облетіла світлина, на якій співачка Надя Дорофєєва та ресторатор Міша Кацурін сидять у київському ЦНАПі і заповнюють якісь папери.

Фани одразу припустили, що пара нарешті дозріла перейти на новий рівень стосунків та оформити шлюб. Втім, все виявилося не так романтично. Як розповів ведучий Слава Дьомін у своєму Telegram-каналі, насправді Дорофєєва та Кацурін опинилися в установі через їхній з Надею спільний з Володимиром Дантесом будинок на Київщині.

Тож, за словами Дьоміна, у ЦНАПІ минулої суботи, 8 липня, Дорофєєва виписувалася з цього будинку, який розташований у селі Крюківщина:

«Точно знаю, що саме на цій фотці вони не розписувались, а… виписувалась… Надя… зі спільного будинку на Крюківщині, де жила разом з Вовою Дантесом. Так що поки пишне весілля скасовується», — повідомив Дьомін.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва та Володимир Дантес були одружені протягом семи років. У середині березня 2022 року ексзакохані повідомили, що розійшлися. Згодом Надя оприлюднила свої стосунки з Мішею Кацуріним.

Офіційно Дантес та Дорофєєва розлучилися на початку 2023 року. Перебуваючи у шлюбі, артисти мешкали у спільно придбаному заміському будинку у селі Крюківщина площею 270 кв. м із прилеглою територією 12 соток. Після розлучення експодружжя цей будинок продасть і гроші поділить навпіл.

Гороскоп на 11 липня: Стрільцям — підкорення вершин, Овнам — спекотна ніч

Путініст Кіркоров та інші росіяни затусили на мультизірковій вечірці DOLCE & GABBANA