in

«Потанцювали на кістках?» — російські КВН-щики Дорохов та Мусагалієв засвітилися в окупованому Донецьку та назвали терористів «захисниками»

Відомі російські коміки Денис Дорохов та Азамат Мусагалієв більше 18 місяців намагалися визначитися зі своєю позицією щодо повномасштабного вторгнення РФ в Україну і нарешті публічно її викрили.

Актори, які здобули свою славу у КВН, вперше засвітилися в тимчасово окупованій Донецькій області  на меморіальному комплексі «Савур-Могила» в честь святкування «80-ї річниці визволення Донбасу». Прихильники путінського режиму вийшли на сцену разом із артистами, які відкрито підтримують загарбницькі дії російських окупантів на українських землях.

Під час своєї промови Мусагалієв і Дорохов побажали жителям Донбасу «мирного неба» та щастя, яке є найголовнішим «у будь-який» час, а також назвали терористів та ґвалтівників «захисниками», які «говорять серцем та душею».

«Ми мали розмову безпосередньо з військовослужбовцями, які захищають цю землю. І хочу сказати про головну особливість: вони говорять серцем, дуже душевні люди», – видали порцію бруду російські пропагандисти.

І хоч Мусагалієв, який в перші повномасштабного вторгнення заявив, що виступає за «мир», приховав свою сторінку в Інстаграм від українців, то Дорохов, став мішенню для висловлення невдоволення щодо такої позиції:

  • «Дітям, яких росіяни вбили в театрі Маріуполя, було приблизно стільки ж, скільки і вашому. Ніякі гроші цього не відмиють. Карма штука така, вона повернеться»
  • Шльондра кремлівська!
  • Я думав ти на сцені лише такий. А ти безмозкий по-справжньому ! Потанцював на кістках?
  • З’їздили в Україну. Чекайте на сюрпризи у Москві

Перестав ховатися: викритий у гомосексуалізмі Кіркоров відверто поплескав себе по збільшеним сідницям перед чоловіками

Для Козерогів — небезпека, а Терезам — фінансова надбавка: гороскоп на 10 вересня