in

Для Козерогів — небезпека, а Терезам — фінансова надбавка: гороскоп на 10 вересня

Астрологи підготували на 9 вересня для кожного знаку Зодіака гороскоп. Давайте розглянемо детальніше кожного із них.

Овен

Сьогодні якраз той день, коли варто краще не поспішати приймати рішення. Потрібно набратися терпіння і почекати: на все свій час.

Телець

Прийшов день змиритися і визнати усі свої помилки і розповісти усю правду, якою б вона не була. Адже брехня ще жахливіше.

Близнюки

Сьогодні Ваш день і не пропустіть можливості досягти нових висот. Такий шанс випадає доволі рідко.

Рак

Сьогодні варто придивлятись до усіх знаків, які Вам дарує доля. Розшифрувавши загадку —  зможете стати на вірний шлях і зрозумієте, що потрібно робити далі.

Лев

Сьогодні у Левів насичений день та багатий на події. Не дивно, що ближче до вечора може виникнути відчуття втоми.

Діва

У цей день Вам варто максимум часу приділити сім’ї, зустрітися з рідними та близькими. Однак, не гарячкуйте через дрібниці, які приготували для Вас оточуюючі.

Терези

Сьогодні на Терезів очікує фінансова надбавка, яка суттєво покращить Ваше становище. Саме час подумати про серйозні покупки — житло, автомобіль.

Скорпіон

У цей день на Вас намагатимуться перекласти чужі справи, які зовсім не варто брати до уваги. Подумайте про себе та не надривайте спину.

Стрілець

Зранку Вам здасться, що сьогоднішній день буде сумним та нецікавим, але вже у другій половині дня на Вас очікують приємні сюрпризи.

Козоріг

Сьогодні відкладіть усі заплановані зустрічі та залиштеся вдома. Над Вами нависла небезпека, будьте обережні.

Водолій

Сьогодні у Вас великий шанс піддатися незнайомцям та шахраям і залишитися без фінансів.

Риби

У цей день Рибам варто навести лад у шафі та віддати «непотрібні» речі дійсно нужденним людям. Не варто шкодувати за старим — є люди, які про це мріють.

«Потанцювали на кістках?» — російські КВН-щики Дорохов та Мусагалієв засвітилися в окупованому Донецьку та назвали терористів «захисниками»

«Бачили з кальянчиком. Сильно постарів, здав позиції»: блогер розповів неймовірну правду про Карпачова