in

Перестав ховатися: викритий у гомосексуалізмі Кіркоров відверто поплескав себе по збільшеним сідницям перед чоловіками

56-річний Філіп Кіркоров, який претендує на титул «Примадона» російської естради останнім часом неабияк підмочив свою репутацію завойовника жіночих сердець.

Солідний внесок у цькуванні артиста, який відверто підтримує військове вторгнення в Україну, зробив проукраїнський актор Олексій Панін. Зірка «Жмурок» викрив Кіркорова в нетрадиційній сексуальній орієнтації і як доказ оприлюднив їхнє особисте листування інтимного характеру.

Сам Філіп Бедросович ніяк інформацію про свій камінг-аут не коментує, однак, своєю поведінкою частково підтверджує чутки. Співак останнім часом дуже захопився пластичними операціями, особливу увагу приділяючи своїм сідницям, через що став нагадувати знамениту Кім Кардаш’ян. Виконавець хіта «Колір настрою синій» ніяк не натішиться своїм перетворенням і раз у раз звертає увагу на свій відстовбурчений зад, як наприклад, під час свого недавнього концерту коли він раптово почав брязкати себе по м’якому місцю в оточенні статних хлопців з підтанцівки.

Видовище, м’яко кажучи, було не дуже приємним і скоріше нагадувало сценку з вистави гей-клубу.

Читайте також: «Об*срався, зірвав траву і витерся» — Олексій Панін напаскудив біля масажного салону. ФОТО

Тілль Ліндеманн з Rаmmstеin «забив» на Україну та презентував кліп, який зняв з росіянами в Москві

«Потанцювали на кістках?» — російські КВН-щики Дорохов та Мусагалієв засвітилися в окупованому Донецьку та назвали терористів «захисниками»