in

Літак із Вєркою Сердючкою та її командою здійснив екстрену посадку в США: концерт на межі зриву

Андрій Данилко, який відомий для публіки під сценічним псевдонімом Вєрка Сердючка, під час перельоту до США потрапив у неприємну ситуацію і його концерт опинився на межі зриву.

Як відомо, артист перебуває за кордоном у рамках благодійного туру по США. У нього вже відбулися виступи в таких великих містах, як Майамі, Чикаго, Нью-Йорк. Як написало видання Jetsetter, під час перельоту Данилко та його команда незаплановано висадились у Коннектикуті через складні погоні умови.

Щоб дістатись місця призначення співак разом із командою вирушили добиратись автомобілем свого місця призначення. Дорога зайняла більше трьох годин, але ще однією перешкодою стало чекання багажу в аеропорту, так як його не видавали до закінчення негоди. Концерт все ж таки відбувся з затримкою в одну годину, але глядачі зуміли відпочити та відірватись по повній на грандіозному шоу Вєрки Сердючки.

«Глядачі терпляче чекали, але годинна затримка того вартувала — Вєрка і мама влаштували справжній розрив. Разом з артистами співали, танцювали і посилали Путіна у відомому напрямку абсолютно всі, навіть Ед Стейнберг, друг і режисер ранніх кліпів Мадонни», — повідомили в Instagram Сердючки.

Співачка-зрадниця Ані Лорак вперше від початку війни відреагувала на смерть українця

У Тельців — романтичний період, а для Раків — перепад настрою: гороскоп на 14 вересня