in

Зірка серіалу «Кріпосна» має наміри вступити в лави ЗСУ та вирушити на передову: чоловік та батько вже воюють

Зірка серіалу «Кріпосна» актриса Дар’я Легейда заявила, що її не покидає бажання вступити до лав ЗСУ та стати на захист рідної землі.

В інтерв’ю Аліні Доротюк українська акторка заявила, що готова до цього героїчного вчинку морально, але, на жаль, не фізично. 30-річна знаменитість зізналась, що має певні проблеми зі здоров’ям. Однак, вона зауважила, що якщо постане негайне питання взяти до рук зброю, Легейда неодмінно вирушить на передову, не зважаючи на хворе коліно.

«Думаю про це щодня – мене так виховали. Я знаю, що здатна на це – і морально, і фізично була б, якби не проблеми з моїм здоров’ям. Моє коліно просто може зіграти дуже погану історію. Адже ти в такому разі несеш відповідальність не лише за своє життя, а й за тих, хто буде поруч з тобою. Зараз я цю відповідальність взяти не можу. Але якщо вже не буде важливо, здорове в тебе коліно чи нездорове, і тобі треба буде туди йти, бо це єдиний вихід, то я піду», – заявила дівчина.

Хочемо відмітити, що батько акторки знаходиться на фронті та захищає українські території від російських загарбників. А також чоловік Дар’ї, актор Дмитро Сова від початку повномасштабного вторгнення вступив у територіальну оборону, а зараз проходить військову підготовку у Збройних Силах України. Легейда дуже пишається своїми мужніми чоловіками та активно донатить на потреби армії.

Наталія Мосейчук «зловила» Максима Галкіна та запросила на інтерв’ю: реакція коміка шокувала

Актор Олексій Суровцев вдруге одружився на своїй колишній — чемпіонці України з еротичного танцю