in

Наталія Мосейчук «зловила» Максима Галкіна та запросила на інтерв’ю: реакція коміка шокувала

Відома українська журналістка Наталія Мосейчук, яка веде програми ТСН та ток-шоу «Право на владу», в середині літа з робочим візитом відвідала Юрмалу.

Під час зйомок, неподалік їхньої групи її чекала приємна несподіванка: сусідньою вуличкою проходилась зіркове подружжя Максима Галкіна та Алли Пугачової, які від початку повномасштабного вторгнення засудили кроваву політику Путіна та переїхали жити закордон. Наталія не змогла упустити шанс і не взяти інтерв’ю у коміка та співачки. Ведуча звернулась до Галкіна, повідомивши, що вона з України і попросила відповісти на декілька запитань. Про це кураторка соціального проєкту «Право на освіту» повідомила ув новому випуску свого проєкту, який 12 вересня був опублікований на її YouTube-каналі

«Ми зустріли Аллу Борисівну із сім’єю, Максимом, із дітьми. Вони прогулювалися буквально на сусідній вулиці. Ми привіталися з ними, попросили про інтерв’ю в пана Максима», — розповіла Мосейчук.

Подружжя звернуло на неї увагу, але підходити до групи не стало. А на запитання щодо інтерв’ю Галкін відповів, що подумає над цим і відправилися по своїх справах. Телеведуча не стала наполягати та відпустила зіркове подружжя з сином Гаррі.

«Щоб переконалася, що все справжнє!»: Кіркоров розстебнув штани і тицьнув в обличчя Собчак свій збільшений агрегат

Зірка серіалу «Кріпосна» має наміри вступити в лави ЗСУ та вирушити на передову: чоловік та батько вже воюють