in ,

«Не маєш в себе вдома в шафі вишиванку — зрада!»: Сергій Бабкін зрівняв українців за нацією «схожою на стадо»

Днями український співак Сергій Бабкін випустив одіозну пісню, в якій розкритикував ставлення українців один до одного під час війни, а саме звинувачення всіх і вся у поголовному зрадництві.

Композиція має відповідну назву «Зрада» та гіперболізовано висміює позицію наших співгромадян щодо вживання випадкових «російських» слів у побуті або перегляду контенту країни-терористки. Вона миттю наробила ажіотажу в Мережі — переважно через вчинки самого Бабкіна, якого неодноразово викривали у співпраці з росіянами.

«Не маєш в себе вдома в шафі вишиванку — зрада. Сало й банош не їси, не пʼєш горілку — зрада. Помада така, як у Пугачової Алли — зрада. Нема зради в снарядів, що бʼють по р*сні градом. Малеча дивиться в ютюбі «Смешарики» — зрада. Випало з рота «прошу прощения» — зрада. У тебе «Заметки» в Айфоні, не «Нотатки» — зрада. Бійцям на передку байдуже — треба или надо» — співає виконавець у треку, що вже встиг набути «неоднозначного» статусу.

Та втім, користувачі соцмереж залишились не в захваті від таких влучних метафор. Деякі з них припустили, що реліз став відповіддю Бабкіна на численний хейт в свою сторону, а також побачили в цьому жалюгідну спробу виправдання за власні скандали. «Ось Бабкін і показав як ставиться до співвітчизників», «Тобто ти був на дні і тут ти вирішив пробивати дно далі” — дорікнули зірці українці.

Користувачі Мережі — про нову пісню Сергія Бабкіна

Нагадаємо, що весь цей час — з початку повномасштабного вторгнення — Сергій Бабкін з сім’єю перебуває у Німеччині та за його словами «не бачить сенсу повертатися в Україну».

«Насті Приходько занесли чемодан рублів»: співачка привітала з днем народження проросійських пропагандистів

Після скандалу з російськими повіями на «Міс Україна» модель зі Львова відмовилася від конкурсу