in

Левам — подарунок долі, а Стрільцям — звернути увагу на здоров’я: гороскоп на 17 вересня

Астрологи підготували на 17 вересня для кожного знаку Зодіака гороскоп. Давайте розглянемо детальніше кожного із них.

Овен

Сьогодні постарайтесь проаналізувати свої помилки та визнати їх. Не бійтеся здаватись слабким, навпаки, вам стане набагато легше на душі.

Телець

Задумайтесь про те, що час розпрощатися із холостяцьким життям та почати створювати сім’ю. Якщо у вас є на прикметі гідна кандидатуру — розпочинайте діяти.

Близнюки

Сьогодні на вас очікують приємні новини, а також велика ймовірність нової зустрічі з людиною, яка в подальшу зіграє важливу роль у вашому житті.

Рак

Сьогодні вам необхідно бути стриманим і намагатися не вникати у суперечки . Скандали можуть негативно вплинути на вашу кар’єру. Постарайтесь не робити великих покупок, зайві витрати ні для чого.

Лев

На вас очікує подрунок долі, який дасть зрозуміти вам, що ви рухались не тією дорогою. Але з цього моменту ви стагнете на вірний шлях і всі негаразди залишаться позаду.

Діва

Можете не задумуючись вирушати в салон краси та по магазинах на пошуки нової себе. Ці зміни стануть дуже доречним у цей нелегкий період.

Терези

Постарайтесь провести день у тиші, бо існує велика вірогідніст нарватися на скандал, який вимотає ваші нерви.

Скорпіон

Сьогонішній день обіцяє бути плідним. Ви зможете відшукати те, що так давно загубили. Не обов’язково, що це буде якась річ.

Стрілець

Виділіть час для свого здоров’я та подбайте про нього, а пригоди відкладіть на інший день. Веселощі та гуляння краще перенести на інший день.

Козоріг

Цей день для вас несприятливий — на поверхню може вилізти правда, яку ви бажали приховати від усіх. Якщо це станеться, то ви сильно засмутитися.

Водолій

Цейдень точно ваш! До вас увірветься потік удачі та рідісні новини. Ви можете і розплакатися, але не хвилюйтеся — це будуть сльози радості.

Риби

Сьогоднішній день присвятіть справам, які ви відкладали, адже їх вже накопичилось багато. Будьте обережні, адже диявол криється в деталях.

Прихильність до московського патріархату та булінг школярів: батьки самотужки намагались вигнати директора зі школи

«Вбивати — це дуже страшно!» — Вайкуле вперше розповіла, як, перебуваючи за кермом, збила жінку