in

«18-річні хлопці роблять компліменти тілу, а священики переживають за душу», — гаряча Цибульська презентувала відвертий кліп «жінкам за 30»

37-річна співачка Оля Цибульська наважилася написати пісню про справжню юність прекрасної половини людства — період, коли жінці за 30 років.

Артистка зізналася, що вона, як і багато інших, раніше вважала тих, хто розміняв четвертий десяток старими, проте зараз зовсім інакше оцінює цей вік. «Мені пишуть у директ 18-річні хлопці та священики. Юні хлопці роблять компліменти зрілості та тілу, а святі отці вітають зі святами та переживають за душу», – зізналася Ольга.

Посил її новій пісні «Викликай поліцію» – жити тут і зараз. За часів, які зараз переживають українці, їм постійно доводиться відкладати щось на потім, проте час іде, і загублених можливостей ніколи не повернути.

Сама Цибульська почувається на 18!

«Через клятих росіян, які приперлися на нашу землю і сіють горе, ми не встигаємо помічати та смакувати свої найкращі роки. Залишається прожити цей теплий вересень, як літо. Зупиняючись на мить, щоб увімкнути приємну музику та на згадку зробити селфі», – вважає Оля Цибульська.

Козерогам — успіх у кар’єрі, а Водоліям — варто приділити час сім’ї: гороскоп на 18 вересня

«Його концерти відбуваються за рахунок мого блогу» — дружина Віктора Павліка різко відповіла на критику, що вона користується популярністю чоловіка