in

«Його концерти відбуваються за рахунок мого блогу» — дружина Віктора Павліка різко відповіла на критику, що вона користується популярністю чоловіка

Дуже часто Мережею ширяться чутки про те, що молода дружина Віктора Павліка використовує знамените ім’я співака та за його рахунок просуває свій блог.

Катерина Реп’яхова вирішила поставити крапку в цих плітках і розповіла, як насправді розпочинала свою кар’єру в Інстаграм.

«Можливо мене і знає кожен другий, завдяки моєму чоловіку. Але! Але любить і довіряє мені мої 35-40 тисяч людей. Люди, які зі мною кожного дня. І я завдячую цим тільки собі», — написала концертний директор українського артиста

Катерина від самого початку розуміла, що будь-який бізнес потребує стартового капіталу і була готова до цього, адже це була одна із головних її мрій. В цілому, вона втрачала близько 120 тисяч гривень на рекламу, а чоловік був поряд та підтримував.

«Я мріяла про блог. Я хотіла вести блог. Я вчилася цьому, вкладала великі гроші в просування. Тому він виник не само собою, а тому що я наполегливо до цього йшла. Я почала вчитись на початку карантину купляла дорогі курси. Було тривожно, тому що я не знала, коли зможу заробити наступні гроші. Тільки зараз я розумію, що все правильно я робила. Найкраще інвестиція — це інвестиція в свої знання. Ніколи не економте гроші на своїх знаннях. Це те, що з вами буде назавжди», — зізналась блогерка.

Реп’яхова не бажала від когось бути залежною і прекрасно розуміла, що блог в Інстаграм — це чудова можливість заробляти великі кошти. А зараз її блог допомагає продавати квитки на концерти до Віктора Павліка, адже у неї велика кількість підписників.

«Я можу довго розповідати, як добре, що я маю блог. Але приведу тільки декілька прикладів. Блог — це моя фінансова незалежність. Блог — це моя моральна підтримка. Блог — це моя мотивація. По статистиці 30% концертів у ВП відбувається завдяки моєму блогу. Дуже багато людей не дооцінювали творчість/голос/роботу мого чоловіка. І я щаслива відкрити його для своєї аудиторії», — підсумувала зіркова мама.

«18-річні хлопці роблять компліменти тілу, а священики переживають за душу», — гаряча Цибульська презентувала відвертий кліп «жінкам за 30»

«Досить пи*діти!» — Андрія Макаревича вивели із себе питання журналіста РФ про війну в Україні