in ,

Знову разом! Білик і Коляденко перестали приховувати стосунки і відверто поцілувалися на камеру

Днями відома українська співачка Ірина Білик приголомшила шанувальників можливим возз’єднанням з своїм колишнім чоловіком Дмитром Коляденко. Фанати зірки почали робити такі припущення після того як Ірина на особистій сторінці в Instagram опублікувала декілька світлин і відео з Дмитром — де артисти проводять час в компанії одне одного.

Розірвані 20 років тому стосунки між Іриною і Дмитром не були тривалими. Обидва давали багато інтерв’ю стосовно того, чому їх союз тріснув по швах — а Коляденко взагалі не добирав виразів і активно та відверто пліткував про свою ексдружину. Відразу після розставання вони ледве спілкувалися, але через деякий час почали дружити — і ось вже ходять чутки про поновлення їх романтичних стосунків.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ірина Білик (@bilyk_iryna)

Основою для появи чуток стали не тільки публікації Білик в Instagram фотографій зі спільного відпочинку або відвідин кафе з колишнім коханим. Особливу увагу шанувальників привернуло ставлення співачки до Коляденко — так, наприклад, вона виклала у соцмережу відео, де вони з Дмитром декілька разів поцілувалися на знак привітання. Також дуже часто в дописах Ірина називає Дмитра «своїм чоловіком».

Раніше — у программі «Ранок з зіркою» — Коляденко розповів, що став першим, кому Білик повідомила про свій намір розлучитися з Ахмадовим. За словами Дмитра, йому вдається підтримувати дружні стосунки зі своїми колишніми коханими, наприклад добре спілкуватися з Оленою Коляденко. А ось Ірині Білик артист запропонував вийти за нього заміж вдруге, а також дарував їй подарунки і обручки. Співачка приймала їх, але не відповіла «так» на пропозицію Коляденка — тож, як розповів сам телеведучий, він відмовився від Ірини.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ірина Білик (@bilyk_iryna)

Втім, користувачі Мережі все частіше обговорюють те, що, мабуть, Ірина змінила свою думку, давши шанс Дмитру, і між ними знову зав’язалися романтичні стосунки.

Умєров «зачистив» з Міноборони поплічників Рєзнікова: в цей список потрапила Ганна Маляр

Водоліям — фінансовий ріст, а Терезам — проблеми на роботі: гороскоп на 20 вересня