in ,

Мати Таїсії Повалій зійшла з розуму після пережитих обстрілів у Києві: чи винна її дочка-зрадниця у цьому?

Нещодавно український поет та телеведучий Петро Мага — колишній товариш зрадниці Таїсії Повалій — розповів у інтерв’ю для Rostyslove Production де перебувала мати співачки на початку повномасштабного вторгнення РФ до України. Як не прикро, виявляється що поки запроданка Повалій давала концерти для окупантів, її найрідніша людина перебувала на Київщині під обстрілами.

Поет розповів, що російська ракета влучила в місцину поруч с будинком матері зрадниці. Від пережитого у жінки погіршився психічний стан та стався нервовий зрив, який довелося лікувати у психіатра.

Таїсія Повалій з мамою

«Її мама має психічне захворювання. Вона була тут під обстрілами, її вивозили якось через Білорусь. У її мами влупило поруч з хатою, у лютому чи у березні 2022 року. У мами сталися проблеми з головою через це. Вони вивозили її, не знаю, якими шляхами. Але вона жила тут. У неї стався якийсь нервовий зрив, скоріш за все, бо вони возили її до психіатрів», — розповів Мага.

Петро Мага також поділився тим наскільки він був приголомшеним та обуреним через зрадницьку позицію Повалій. Адже, за його словами, він знав її як зовсім іншу людину — Петро писав пісні для співачки і вони довгий час добре товаришували.

«Те, що вона робить зараз на голову не налазить. Це жах! Якщо ти знаєш, що тут така біда, як ти можеш вихваляти російську зброю? Як ти можеш виступати на «днє защітніка атєчєства», вітати їхню поліцію? Це просто жахіття! Це при тому, що я знаю Таю, як таку добру сільську панянку з села Шамраєвка. Я спілкувався з нею, як з нормальною такою тьоткою, яка і вареників наліпити і борщу поїсти. Дуже шкода», — сказав він.

Зрадниця Повалій на концерті

Нагадаємо, що днями Таїсія Повалій в черговий раз пробила дно, поїхавши до окупованого Луганська аби вихваляти Росію та підігрувати її пропаганді.

Читайте також: «Забудь про Батьківщину!» — зрадниця Таїсія Повалій заспівала українською «Ти ж мене підманула» на кремлівському «шабаші»

«Стала жертвою» — в Росії оголосили результати перевірки зрадниці Лорак щодо співпраці з ЗСУ

«Забудь про Батьківщину!» — зрадниця Таїсія Повалій заспівала українською «Ти ж мене підманула» на кремлівському «шабаші»