in

«Забудь про Батьківщину!» — зрадниця Таїсія Повалій заспівала українською «Ти ж мене підманула» на кремлівському «шабаші»

Співачка-зрадниця Таїсія Повалій, яка підтримала повномасштабне вторгнення російських загарбників на землю її Батьківщини, не припиняє дивувати своїми цинічними вчинками.

Артистка-зрадниця активно підтримує політику Путіна та старанно намагається вислужитись перед ним. Нещодавно разом із іншими співаками-путіністами Повалій засвітилась в окупованому Луганську. Опальна співачка приїхала  на відкриття меморіального комплексу «Гостра Могила». Для українки, яка співає «оди» Путіну в той момент, коли російські загарбники знищують український народ, на сцені склав компанію палкий прихильник війни в Україні Олександр Міхайлов.

На цей раз Повалій вкотре вразила українців непристойним вчинком, виступивши на пропагандистському концерті «пісні руського міра», де вона заспівала українською мовою пісню «Ти ж мене підманула». Компанію їй склав козачий хор, керівником якого є палкий прихильник повномасштабної війни в Україні — Віктор Захарченко. Скандальна артистка не приховувала своїх емоцій на сцені та веселила росіян, які вбивають українське населення. На це збіговисько з’явились і інші прихильники війни в Україні. Серед них Шаман», Лариса Доліна, Микола Басков, Лев Лещенко.

Мати Таїсії Повалій зійшла з розуму після пережитих обстрілів у Києві: чи винна її дочка-зрадниця у цьому?

Раки — можуть впасти в депресію, а у Водоліїв — день пройде на «ура»: гороскоп на 21 вересня