in

«Стала жертвою» — в Росії оголосили результати перевірки зрадниці Лорак щодо співпраці з ЗСУ

Опальна співачка Ані Лорак, яка прийняла рішення замовчувати геноцид українців та зрадила Батьківщину, підтримавши кроваву диктатуру Путіна, стала не бажаною персоною і в РФ.

Після того випадку, коли активіст Сергій Стерненко заявив, що уродженка із Чернівців таємно донатить на ЗСУ, росіяни забили на сполох і забажали прогнати Кароліну з російського шоу-бізнесу.  А ще більший бунт розпочався тоді, коли нещодавно в Євпаторії впав дрон, який нібито проспонсорувала артистка-зрадниця. Після цього випадку країна-агресорка вирішила перевірити Лорак на зв’язок з ЗСУ. Глава Федерального проекту по боротьбі з корупцією Віталій Бородін погрожував, що якщо «провину» артистки буде доведено, то всі її концерти по країні-болото скасують.

Після завершення перевірки Бородін повідомив у своєму телеграм-каналі, що Лорак не допомагала Батьківщині у боротьбі з російськими окупантами і не має навіть такого в планах. Він закликав пожаліти українку, яка стала «жертвою політичного режиму України». І це ще раз доводить, що Кароліна продалась для країни-терористки та підтримує жорстоку диктатуру Путіна.

«Друзі, повідомляю, що закінчилася перевірка щодо Ані Лорак. До неї питань немає з боку контролюючих органів. У зв’язку з цим ми більше не будемо просити перевіряти її, так як всі питання, які нас хвилювали, зняті. Співачка чиста перед законом. Вона просто стала жертвою політичного режиму України, який спеціально створив їй образ зрадниці Росії. Але за фактом минулої перевірки до неї питань немає», — зазначив російський окупант.

«Неймовірно соромно за нашу країну» — зірка серіалу «Ольга» емоційно заявила про винну перед українцями

Мати Таїсії Повалій зійшла з розуму після пережитих обстрілів у Києві: чи винна її дочка-зрадниця у цьому?