in

«Він дуже змінився» — російська актриса Поплавська, син якої воює в Україні, раптом обізлилася на росіян

Скандальна російська акторка Яна Поплавська, яка підтримує війну проти України та прославляє путінський режим, поширюючи дезінформацію про повномасштабне вторгнення, раптово обізлилась на своїх співвітчизників.

Декілька місяць тому зіркова мама випровадила свого синочка-окупанта вбивати укнраїнців і не припиняла співати йому оди про його добре серце та хоробрість. Поплавська вірила, що після того, як син повернетьсь з кровавими руками, то росіяни «носитимуть» його на руках. Однак, сталось навпаки — населення країни-терористки байдуже реагує на тих, хто носить військову форму.

Зірка фільму «Червона шапочка» в інтерв’ю зізналась, що її син-вєнкор повернувся з фронту зовсім іншою людиною і він не міг повірити в те, що в тилу росіяни поводяться так, ніби «спєцоперації» не існує.

«Він дуже змінився. Війна дуже міняє людей… Змінилася його реакція на те, що відбувається тут, на ситі міста, на набиті ресторани», – заявила Яна.

Вона обізлилась на всіх через те, що росіяни не оцінили роботу її сина Клима і вони вважають, що воєнкори є обузою для окупантів. Мама стала виправдовувати синочка, запевняючи, що він також ризикує життям, коли сидить в окопах.

Слідом за Іриною Шейк: зірка фільму «Неслухняна» з’явилася на публіці з синцями на обличчі

Овнам — проблеми зі здоров’ям, а Терезам — великі успіхи на роботі: гороскоп на 23 вересня