in

«Неймовірно соромно за нашу країну» — зірка серіалу «Ольга» емоційно заявила про винну перед українцями

Відома російська акторка Яна Троянова, яка стала популярною через роль у серіалі «Ольга», зізналась, що їй «неймовірно соромно за свою країну».

50-річна актриса ще на початку 2022 року, коли Росія вторглася на українські землі, публічно засудила жорстку путінську диктатуру та виїхала жити до Франції, де дуже часто їй доводиться контактувати з українськими біженцями. За її словами, спочатку їй такі зустрічі давались непросто, але після виходу інтерв’ю з Юрієм Дудем, українці стали сприймати її по-іншому.

«Мені хотілося провалитися під землю. Мені неймовірно соромно перед українцями за нашу країну. Але після інтерв’ю з Юрієм Дудем до мене стали підходити українці, обніматися, просити сфотографуватися і для мене це важливо. Я не хочу війни! Ми готові працювати і служити далі, щоб це припинилося» — зізналася Троянова.

Зірка впевнено заявила, що весь час знаходиться в роздумах над тим, щоб якнайшвидше закінчити кровопролитну війну в Україні і зробить особисто все можливе зі своєї сторони.

Росіянам така позиція Троянової щодо російських «захисників» не сподобалась і вони в істериці почали закидати її негативною критикою та коментарями.

«Взяла мене за руку!» — відома українка поділилась подробицями неочікуваної зустрічі з Пугачовою в Юрмалі

«Стала жертвою» — в Росії оголосили результати перевірки зрадниці Лорак щодо співпраці з ЗСУ