in

Слідом за Іриною Шейк: зірка фільму «Неслухняна» з’явилася на публіці з синцями на обличчі

Декілька днів тому скандальна російська модель Ірина Шейк викликала шквал обурення користувачів Мережі під час її виступу на Тижні моди в Лондоні.

Нагадаємо, росіянка тоді з’явилася на подіумі з напівоголеним попереком і множинними синцями на обличчі. Такий перформанс не знайшов схвалення у публіки – модель звинуватили у пропаганді насильства та приниженні гідності жінок.

Однак, як з’ясувалося пізніше, у Ірини з’явилися послідовники, які розглянули її образі позитивний посил. Зокрема, 25-річна зірка «Неслухняної» Анастасія Резнік з’явилася на прем’єрі роуд-муві «Лада Голд» у білій толстовці, з розпущеним волоссям та з намальованим синцем під оком, який гордо демонструвала фотографам.

Якщо після витівки Шейк підписники стали закликати до її розсудливості, то над Резник стали відверто насміхатися в коментарях:

  • Смачний фінгал вона собі намалювала, хоча, може, одягалася в темряві і натрапила на щось.
  • Не думала, що Резник така дурна.
  • Мало що з людиною сталося, не сидіти ж тепер удома. Сама зараз із синцем і розсіченою бровою, саме стаття в тему, виявляється я модна
  • Ірина в розкішній блискучій сукні видно, що це частина образу. а Резник в худзі, джинсах, виглядає ніби в годину пік невдало проїхала
  • Резник виглядає відверто безглуздо, а не провокаційно і стильно, як їй, мабуть, хотілося б.

Чиайте також:

Софія Ротару в честь річниці весілля замилувала рідкісною світлиною з покійним чоловіком

«Він дуже змінився» — російська актриса Поплавська, син якої воює в Україні, раптом обізлилася на росіян