in

Приголомшливо сексуально: Демі Роуз постала у відвертій фотосесії без бюстгальтера

Останнім часом 28-річна британська модель Демі Роуз не часто балує своїх підписників в Інстаграм новими фотосесіями, приділяючи всю свою увагу сайтам для дорослих, які є основними джерелами її доходів.

Однак кілька днів тому вона зробила виняток, і в її Instagram Stories з’явилися кадри, від яких у фанатів пишнотілої красуні захопило подих. На знімках модель у всій красі продемонструвала свої видатні груди шостого розміру, не обтяжуючи його бюстгальтером.

Свої привабливі форми Дімі прикрила лише легкою кофтиною.

Фото: www.instagram.com/demirose

Для кращого ефекту Демі залишила одяг розстебнутим таким чином, що він прикривав лише частину грудей, практично не залишаючи підписникам місця для фантазії. Крім накидки, на моделі також була яскрава довга спідниця із принтом.

Фото: www.instagram.com/demirose

Варто зазначити, що Демі Роуз, як завжди, зуміла підібрати вдалий фон для своєї спокусливої ​​фотосесії. За її спиною був казковий тропічний пейзаж із басейном та пальмами, під якими стояли античні статуї.

Фото: www.instagram.com/demirose

Читайте також: «Після цих кадрів Сем вже до неї точно не повернеться!» — Брітні Спірс показала всю свою красу на камеру.

«Після цих кадрів Сем вже до неї точно не повернеться!» — Брітні Спірс показала всю свою красу на камеру

Кумир ЛГБТ-спільноти травесті-діва Монро показала як виглядала в дитинстві