in ,

Кумир ЛГБТ-спільноти травесті-діва Монро показала як виглядала в дитинстві

Українська травесті-діва Монро — успішна блогерка та відома телеведуча, шоувумен та виконавиця, перша, кому вдалося донести поняття «травесті-діва» до широкого загалу. Наразі 45-річна Монро пропагує любов до себе та відстоює інтереси ЛГБТ-спільноти в Україні. Але щоб досягти слави, яку зараз має Монрітта, зірці довелося здолати нелегкий шлях.

Монро народилася в Києві — хлопчиком на ім’я Олександр Федяєв. Як потім розповіла зірка в одному з інтерв’ю, вона з дитинства мала миловидне обличчя і ще у підлітковому віці зрозуміла, що не відчуває себе чоловіком. Однолітки не сприймали гарного юнака з дивними звичками — і Монро стикнулася з буллінгом і дитячою жорстокістю.

«Мене не били, але до цього все йшло. Мене ображали за манерність, голос, поведінку. За те, що я відрізнялася», – розповідала зірка ще у 2021 році в інтерв’ю для програми «Неймовірна правда про зірок«.

Монро показала себе у дитинстві

Звісно ж, через відмінність від інших хлопців та усвідомлення себе «не такою», майбутня знаменитість відсторонилася від суспільства. Перші кроки до прийняття себе почалися у студентські роки — після вступу на хіміка високомолекулярних сполук до Київського національного університету імені Шевченка.

Монро показала як виглядала, будучи хлопцем

Хімія артистку тоді мало зацікавила, але натомість вона остаточно зрозуміла, що є жінкою в чоловічому тілі та забажала виступати на сцені.

«Я виступала до четвертої ранку з макіяжем, а вже о 8:20 була на парах. Я наївно думала, що ніхто не бачить залишки косметики на моєму обличчі. Насправді всі чудово розуміли і знали. Але, на честь моїм одногрупникам і викладачам, ніхто не поставив жодного питання», – згадувала студентські роки Монрітта.

Монро почала виступати у жіночому образі у студентські роки

Приголомшливо сексуально: Демі Роуз постала у відвертій фотосесії без бюстгальтера

Путініст Дмитро Харатьян вирішив відправити свого «обмежено придатного» спадкоємця «визволяти» українців